lørdag den 2. februar 2013

Studie
Endelig! Jeg er startet på mit studie - sommeren 2016 kan jeg kalde mig selv sygeplejerske. Ja ja, der er lang tid til, men jeg glæder mig vildt! 

Jeg har virkelig glædet mig meget til at komme i gang. Jeg er fyldt med glæde, spænding, nervøsitet og stolthed. 
Jeg er spændt på, hvor meget selve studiet og arbejdet kommer til at fylde. Allerede nu er jeg fyldt til randen med nye ord og ny viden. For hold da kæft, hvor er jeg overrasket over, hvor meget man lærer på kort tid! - Ja undskyld mit sprog, men synes simpelthen det er så fedt! 

Vejen hertil har været lang. Jeg fik mine drenge i en tidlig alder, så jeg jeg stort set aldrig studeret uden børn. Det har betydet, at der har været et par stop med barsler. Jeg nåede heller aldrig at gennemføre en gymnasial uddannelse inden jeg fik Victor. Efter Rasmus var færdig med sin uddannelse, var det endelig min tur. Jeg gennemførte en HG, men det var ikke det jeg ville alligevel, så jeg tog et år på VUC for at få adgang til sygeplejerskestudiet. Og her er jeg så - endelig! Det er sådan en fed følelse at have opnået det. 
Synes, det har været fedt at bevise overfor andre, og ikke mindst mig selv, at selvom man er ung mor, så betyder det ikke, at man ikke kan tage en uddannelse og komme videre i livet. 

Min drøm er en dag at blive jordemoder - der skal jeg nok nå til!


Min nye skoletaske er fra Wood Wood - købt på deres hjemmeside på udsalg!      

8 kommentarer:

 1. Stine du kan lige hvad du vil!
  - og du kan med rette være stolt af dig selv, for du gør det så flot!!
  Knus fra
  far og Christina

  SvarSlet
 2. Stine hvor er du god :-) Jeg er også ung mor, snart 25, og studerende. Så vi er flere i samme klub

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Birgitte! Dejligt med en mere i samme klub :-)

   Slet
 3. Mega fedt Stine! :) Jeg ved præcis, hvad du snakker om. Jeg er 24, har en dreng på 2 og er igang med en læreruddannelse, som jeg er færdig med til sommer.
  Hvor er det dejligt, at du er så glad for at være kommet i gang! :)

  /Stine

  SvarSlet
 4. Hvad hedder hæftet/bogen som du har skrevet i? Tak for et godt blogindlæg:)

  SvarSlet